Advertisement

Sinop Selale : Sinop-Erfelek-Selale-Gezisi-2017-122 | DereTepe.Net - Erfelek'e yaklaşık 10, sinop'a ise 45 km uzaklıktadır.

Sinop Selale : Sinop-Erfelek-Selale-Gezisi-2017-122 | DereTepe.Net - Erfelek'e yaklaşık 10, sinop'a ise 45 km uzaklıktadır.. Bu yaz sonunda zafer'le birlikte motorla i̇stanbul'dan sinop'a doğru yola çıktığımızda aklımızda erfelek şelalelerine uğramak hiç yoktu. Şelale doğanın içinde gizliyken devlet su işleri tarafından fark edilmiştir. Ağırlıklı olarak rize kaçkarlar ve artvin'in yaylalarını gezmeyi planladığımız seyahatimizi yarıda keserek geri dönmek zorunda kalıyoruz. Tatlıca takım şelaleleri, sinop iline bağlı erfelek'in on beş kilometre güneyinde kalıyor. Erfelek'e yaklaşık 10, sinop'a ise 45 km uzaklıktadır.

Şelaleleri takip ederek tırmanarak çıkarsanız muhteşem. Sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinden akan, irili ufaklı 28 şelaleden oluşan erfelek tatlıca şelaleleri, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Gidiş sinop' a 45 km ve erfelek i̇lçesine 10 km uzaklıktadır. Sinop'un gerze ilçesi çağlayan köyündeki şelale, dondurucu soğuğun etkisiyle buz tuttu. Erfelek'e yaklaşık 10, sinop'a ise 45 km uzaklıktadır.

20 Yıl Önce Keşfedilmiş Erfelek Şelaleleri: Sinop | Otelfiyat
20 Yıl Önce Keşfedilmiş Erfelek Şelaleleri: Sinop | Otelfiyat from www.otelfiyat.com
Erfelek tatlıca şelalelerine ilk girişte büyük, masmavi bir şelale karşılıyor sizi. Sinop' tan erfelek i̇lçesine her yarım saatte bir. Sinop ayancık akgöl'ü ile, eşsiz manzaralar sunan sinop akliman ile birbirinden güzel nokta sizi bekliyor. Şelaleleri takip ederek tırmanarak çıkarsanız muhteşem. Sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinden akan, irili ufaklı 28 şelaleden oluşan erfelek tatlıca şelaleleri, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Bu fotoğrafı çekmek çok zor oldu. Giriş:22 ocak 2021 16:57 güncelleme:22 ocak 2021. Sinop erfelek de 28 şelaleden oluşan doğal cennet 20 yıl öncesinde keşfedilmiş ve turistlerin ve daha önümüzde 13 şelale var ve bu kısım biraz daha kaygan yapıya sahip, bu nedenle yürüyüş.

2011 yılında milli park ilan edilmiş ve milli parklar genel müdürlüğü tarafından koruma altına alınmıştır.

Sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinden akan, irili ufaklı 28 şelaleden oluşan erfelek tatlıca şelaleleri, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. İzmit'te mola verdiğimiz lokantada çalışanlarla konuşurken sinop'a. Sinop'ta ziyaret edebileceğiniz doğal güzelliklerden bir diğeri erfelek tatlıca şelaleleri'dir. Erfelek tatlıca şelalelerine ilk girişte büyük, masmavi bir şelale karşılıyor sizi. Sinop erfelek de 28 şelaleden oluşan doğal cennet 20 yıl öncesinde keşfedilmiş ve turistlerin ve daha önümüzde 13 şelale var ve bu kısım biraz daha kaygan yapıya sahip, bu nedenle yürüyüş. Sinop' tan erfelek i̇lçesine her yarım saatte bir. Şelale göletleri yerli halk ve ziyaretçiler tarafından serinlemek için de kullanılabilmektedir. Birbiri ardına gelen irili ufaklı 28 tane şelale bulunmaktadır. Gidiş sinop'a 45 km ve erfelek ilçesine 10 km uzaklıktadır. Si̇nop erfelek şelaleleri̇ :sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi tatlıca irili ufaklı 28 ayrı şelale barındırmaktadır. Snímek (erfelek tatlica selaleleri tabiat parki, sinop): Sinop'tan erfelek ilçesine her yarım saate bir i̇lk şelale ve yanında yer alan küçük ahşap ev adeta küçük bir fotoğraf stüdyosu gibi. Şelale doğanın içinde gizliyken devlet su işleri tarafından fark edilmiştir.

Bu fotoğrafı çekmek çok zor oldu. Şelaleler 1997 yılında erfelek barajı'na ait yolların yapımı. Sinop merkeze 42 kilometre, erfelek ilçesine 18 kilometre uzaklıkta bulunan tatlıca şelaleleri; Erfelek'e yaklaşık 10, sinop'a ise 45 km uzaklıktadır. Güzergah bilgisini arkadaki haritadan görebileceğiniz gibi tatlıca şelale ulaşımı için detaylı bilgiye yol.

Sinop-Erfelek-Selale-Gezisi-2017-124 | DereTepe.Net
Sinop-Erfelek-Selale-Gezisi-2017-124 | DereTepe.Net from www.deretepe.net
Güzergah bilgisini arkadaki haritadan görebileceğiniz gibi tatlıca şelale ulaşımı için detaylı bilgiye yol. Sinop erfelek şelalesi doğa güzelliğinin yanı sıra müthiş bir doğa yürüyüşü olarak da değerlendirebilirsiniz. Şelale doğanın içinde gizliyken devlet su işleri tarafından fark edilmiştir. 2011 yılında milli park ilan edilmiş ve milli parklar genel müdürlüğü tarafından koruma altına alınmıştır. Gidiş sinop'a 45 km ve erfelek ilçesine 10 km uzaklıktadır. Sinop'un erfelek ilçesinde bulunan tatlıca şelaleleri, toplamda 2 kilometre uzunluğunda 28 ayrı şelaleden oluşmakta. Gezenadamfati̇h 816 views6 months ago. Nedense bu güzel şelale değer görmemiş, etrafı ağaçlar, alüvyonlar, dallar çalılar kaplamış.

Mobile photo upload autora erfelek tatlica selaleleri.

Sinop, sinop i̇li bölgesindeki şelaleler hakkında tripadvisor'da paylaşılan yorum ve fotoğrafları görün. A(z) erfelek tatlica selaleleri tabiat parki helyre vonatkozó : Nedense bu güzel şelale değer görmemiş, etrafı ağaçlar, alüvyonlar, dallar çalılar kaplamış. Şelalelerin keşfedilmesi yakın zamana dayanmaktadır. Sinop'tan erfelek ilçesine her yarım saate bir i̇lk şelale ve yanında yer alan küçük ahşap ev adeta küçük bir fotoğraf stüdyosu gibi. İsmi de sinop'un erfelek ilçesinden gelmektedir. Sinop erfelek şelalelerinin keşfi yakın bir zamana dayanmaktadır. Mobile photo upload című értékelésből. Türkiye'de eşi benzeri bulunmayan bu şelale dizilişini mutlaka görmelisiniz. Ağırlıklı olarak rize kaçkarlar ve artvin'in yaylalarını gezmeyi planladığımız seyahatimizi yarıda keserek geri dönmek zorunda kalıyoruz. Bu fotoğrafı çekmek çok zor oldu. Sinop'un erfelek ilçesinde bulunan tatlıca şelaleleri, toplamda 2 kilometre uzunluğunda 28 ayrı şelaleden oluşmakta. Gezenadamfati̇h 816 views6 months ago.

Mobile photo upload című értékelésből. Sinop erfelek şelalesi doğa güzelliğinin yanı sıra müthiş bir doğa yürüyüşü olarak da değerlendirebilirsiniz. Ağırlıklı olarak rize kaçkarlar ve artvin'in yaylalarını gezmeyi planladığımız seyahatimizi yarıda keserek geri dönmek zorunda kalıyoruz. Unnamed road, 57600 sorkun/gerze/sinop, türkiye. 25 kilometrelik alanı kapsadığı sanılan ve içerisinde sinop'ta keşfedilen şelale zinciri.

Sinop-Erfelek-Selale-Gezisi-2017-76 | DereTepe.Net
Sinop-Erfelek-Selale-Gezisi-2017-76 | DereTepe.Net from www.deretepe.net
Sinop'ta ziyaret edebileceğiniz doğal güzelliklerden bir diğeri erfelek tatlıca şelaleleri'dir. Sinop erfelek de 28 şelaleden oluşan doğal cennet 20 yıl öncesinde keşfedilmiş ve turistlerin ve daha önümüzde 13 şelale var ve bu kısım biraz daha kaygan yapıya sahip, bu nedenle yürüyüş. İzmit'te mola verdiğimiz lokantada çalışanlarla konuşurken sinop'a. Bu fotoğrafı çekmek çok zor oldu. Sinop şelaleleri hakkında sinopbilke tarafından yazılan gönderiler. Şelale çevresinde mesire alanları ve kampa uygun bir konumu bulunmaktadır. Şelaleler 1997 yılında erfelek barajı'na ait yolların yapımı. Ağırlıklı olarak rize kaçkarlar ve artvin'in yaylalarını gezmeyi planladığımız seyahatimizi yarıda keserek geri dönmek zorunda kalıyoruz.

Trabzon'dan ordu'ya dönerken öylesine yoğun yağmur yağan.

Şelaleler 1997 yılında erfelek barajı'na ait yolların yapımı. Sinop'un erfelek ilçesinde bulunan tatlıca şelaleleri, toplamda 2 kilometre uzunluğunda 28 ayrı şelaleden oluşmakta. Snímek (erfelek tatlica selaleleri tabiat parki, sinop): Doğa, şelâle tırmanmak ve manzara hakkında 27844 ziyaretçi ziyaretçiden 4233 fotoğraf gör. Ancak, patika çoğu zaman şelalelerin üstündeki yamaçlardan devam ettiği için birçok şelale görülmeden geçiliyor. Yukarı doğru tırmanış sırasında şelale ve göletler birbirini izliyor. Şelale çevresinde mesire alanları ve kampa uygun bir konumu bulunmaktadır. Gezenadamfati̇h 816 views6 months ago. Giriş:22 ocak 2021 16:57 güncelleme:22 ocak 2021. Sinop erfelek şelalelerinin keşfi yakın bir zamana dayanmaktadır. Sinop'un erfelek ilçesinde iki ormanın birleştiği derin vadi içerisinden akan, irili ufaklı 28 şelaleden oluşan erfelek tatlıca şelaleleri, her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Sinop ayancık akgöl'ü ile, eşsiz manzaralar sunan sinop akliman ile birbirinden güzel nokta sizi bekliyor. Şelale doğanın içinde gizliyken devlet su işleri tarafından fark edilmiştir.

Snímek (erfelek tatlica selaleleri tabiat parki, sinop): sinop sel. Gezenadamfati̇h 816 views6 months ago.

Posting Komentar

0 Komentar