Advertisement

Ιστιαια Φωτια : Ster's tweet - "ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ 🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 # ... : Συγκλονιστικό βίντεο από την πυρκαγιά στη λίμνη ευβοίας.

Ιστιαια Φωτια : Ster's tweet - "ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ 🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 # ... : Συγκλονιστικό βίντεο από την πυρκαγιά στη λίμνη ευβοίας.. «η φωτιά θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία, θα καούν και άνθρωποι» ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην προσπάθεια των κατοίκων να σώσουν τις περιουσίες τους. Πώς η φωτιά στη βαρυμπόμπη δημιούργησε τον δικό της καιρό. Πολίτες απευθύνουν κραυγές αγωνίες στην ιστιαία. Ανεξέλεγκτη παραμένει η μάχη με τις φλόγες στην εύβοια, με τα πύρινα μέτωπα να επιστρέφουν την. Αυτή την ώρα η φωτιά ελέγχεται στους οικισμούς, αλλά υπάρχουν πολλές εστίες ακόμα, που μάχη για το καντήλι στην εύβοια.

Ασύλληπτες είναι οι εικόνες καταστροφής που κατέγραψε ο φακός στην περιοχή της λίμνης στην εύβοια. Συγκλονιστικό βίντεο από την πυρκαγιά στη λίμνη ευβοίας. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Όπως μετέδωσε η ερτ, το πύρινο μέτωπο καίει παρθένο δάσος κοντά στους οικισμούς μαρούλι και βούτα και κατευθύνεται προς την ιστιαία, ενώ, όπως ανακοινώθηκε από την περιφέρεια στερεάς. Εύβοια πυρκαγιά πυρκαγιές φωτιά ιστιαία.

Η πυρκαγιά φτάνει στους πρόποδες του Καντηλίου Όρους ...
Η πυρκαγιά φτάνει στους πρόποδες του Καντηλίου Όρους ... from tvstar.gr
Πώς η φωτιά στη βαρυμπόμπη δημιούργησε τον δικό της καιρό. Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στην αρχαία ολυμπία. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν. Δεν μπορώ να μιλήσω έχω και τα παιδιά. Αυτή την ώρα η φωτιά ελέγχεται στους οικισμούς, αλλά υπάρχουν πολλές εστίες ακόμα, που μάχη για το καντήλι στην εύβοια. Προσπάθειες για να κρατηθεί η φωτιά μακριά από την αρχαία ολυμπία. «η φωτιά θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία, θα καούν και άνθρωποι»: «η φωτιά θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία, θα καούν και άνθρωποι» ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην προσπάθεια των κατοίκων να σώσουν τις περιουσίες τους.

Νεα φωτια στην ιστιαια της ευβοιας.

«η φωτιά θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία, θα καούν και άνθρωποι» «ο κόσμος ο απλός πολεμούσε όλη τη νύχτα να σώσει τις περιουσίες του, μάταια. Νοτιότερα, στο χωριό κήρινθος βλέπουν τις φλόγες να πλησιάζουν. Ένα μεγάλο πύρινο μέτωπο εξελίσσεται στην αρκαδία και απειλεί οικισμούς στο δήμο γορτυνίας. Σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο η φωτιά επιστρέφει ξανά από τη θάλασσα στο χωριό στροφυλιά στη βόρεια εύβοια. «η φωτιά θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία, θα καούν και άνθρωποι» ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην προσπάθεια των κατοίκων να σώσουν τις περιουσίες τους. Η μάχη ήταν άνιση, η φωτιά έκαιγε τα. Πολίτες απευθύνουν κραυγές αγωνίες στην ιστιαία. Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στην αρχαία ολυμπία. (…) έχει φτάσει μέχρι εδώ η φωτιά, θα καούμε! Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της. Αντίθετα το δυτικό μέτωπο, δηλαδή αυτό που αναπτύχθηκε μετά το δρυμώνα και πήρε κατεύθυνση προς την ιστιαία, το. Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της ιστιαίας στην περιοχή καστανιώτισσα. Εύβοια πυρκαγιά πυρκαγιές φωτιά ιστιαία.

Εικόνες φωτιά φωτογραφίες πυρκαγιά φωτιά εύβοια tags : Πώς η φωτιά στη βαρυμπόμπη δημιούργησε τον δικό της καιρό. Όπως μετέδωσε η ερτ, το πύρινο μέτωπο καίει παρθένο δάσος κοντά στους οικισμούς μαρούλι και βούτα και κατευθύνεται προς την ιστιαία, ενώ, όπως ανακοινώθηκε από την περιφέρεια στερεάς. Εντολή εκκένωσης για λούβρο, άνω λούβρο ολυμπίας και άσπρα σπίτια. (…) έχει φτάσει μέχρι εδώ η φωτιά, θα καούμε!

H ΦΩΤΙΑ ΓΙΓΑΣ ΤΗΣ Β ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ 7.8 ...
H ΦΩΤΙΑ ΓΙΓΑΣ ΤΗΣ Β ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ 7.8 ... from i.ytimg.com
«η φωτιά θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία, θα καούν και άνθρωποι» ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην προσπάθεια των κατοίκων να σώσουν τις περιουσίες τους. Δεν μπορώ να μιλήσω έχω και τα παιδιά. «η φωτιά θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία, θα καούν και άνθρωποι» ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην προσπάθεια των κατοίκων να σώσουν τις περιουσίες τους. Όπως μετέδωσε η ερτ, το πύρινο μέτωπο καίει παρθένο δάσος κοντά στους οικισμούς μαρούλι και βούτα και κατευθύνεται προς την ιστιαία, ενώ, όπως ανακοινώθηκε από την περιφέρεια στερεάς. Αυτή την ώρα η φωτιά ελέγχεται στους οικισμούς, αλλά υπάρχουν πολλές εστίες ακόμα, που μάχη για το καντήλι στην εύβοια. Ένα μεγάλο πύρινο μέτωπο εξελίσσεται στην αρκαδία και απειλεί οικισμούς στο δήμο γορτυνίας. «η φωτιά θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία, θα καούν και άνθρωποι»: Εντολή εκκένωσης για λούβρο, άνω λούβρο ολυμπίας και άσπρα σπίτια.

Μαίνεται η φωτιά στην εύβοια παρά την προσπάθεια που γίνεται με τις.

Νοτιότερα, στο χωριό κήρινθος βλέπουν τις φλόγες να πλησιάζουν. Όπως μετέδωσε η ερτ, το πύρινο μέτωπο καίει παρθένο δάσος κοντά στους οικισμούς μαρούλι και βούτα και κατευθύνεται προς την ιστιαία, ενώ, όπως ανακοινώθηκε από την περιφέρεια στερεάς. Πολίτες απευθύνουν κραυγές αγωνίες στην ιστιαία. Η φωτιά συνεχίζει να κατακαίει την εύβοια και μετά τις τελευταίες αναζωπυρώσεις οι κάτοικοι στις μηλιές ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν αμέσως την περιοχή προς ιστιαία. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν. Είμαστε στο πευκί, θα το κάψει όλο το πευκί, θα τους κάψει όλους εκεί. «η φωτιά θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία, θα καούν και άνθρωποι» «ο κόσμος ο απλός πολεμούσε όλη τη νύχτα να σώσει τις περιουσίες του, μάταια. Σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο η φωτιά επιστρέφει ξανά από τη θάλασσα στο χωριό στροφυλιά στη βόρεια εύβοια. Η μάχη ήταν άνιση, η φωτιά έκαιγε τα. Εύβοια πυρκαγιά πυρκαγιές φωτιά ιστιαία. (…) έχει φτάσει μέχρι εδώ η φωτιά, θα καούμε! Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της. Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της ιστιαίας στην περιοχή καστανιώτισσα.

Την ίδια στιγμή που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη μεγάλη φωτιά στα ψαχνά της εύβοιας πριν από λίγο ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή της. Μαίνεται η φωτιά στην εύβοια παρά την προσπάθεια που γίνεται με τις. Η στιγμή της σωτήριας επέμβασης από αέρος για τη διάσωση σπιτιού στη νεμούτα. «η φωτιά θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία, θα καούν και άνθρωποι»: Εύβοια πυρκαγιά πυρκαγιές φωτιά ιστιαία.

Εύβοια: Το πύρινο μέτωπο πλησιάζει την Ιστιαία | OPEN TV
Εύβοια: Το πύρινο μέτωπο πλησιάζει την Ιστιαία | OPEN TV from s.tvopen.gr
Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στην αρχαία ολυμπία. Όπως μετέδωσε η ερτ, το πύρινο μέτωπο καίει παρθένο δάσος κοντά στους οικισμούς μαρούλι και βούτα και κατευθύνεται προς την ιστιαία, ενώ, όπως ανακοινώθηκε από την περιφέρεια στερεάς. Δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο η φωτιά. Μαίνεται η φωτιά στην εύβοια παρά την προσπάθεια που γίνεται με τις. Ανεξέλεγκτη παραμένει η μάχη με τις φλόγες στην εύβοια, με τα πύρινα μέτωπα να επιστρέφουν την. «η φωτιά θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία, θα καούν και άνθρωποι» ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην προσπάθεια των κατοίκων να σώσουν τις περιουσίες τους. Πώς η φωτιά στη βαρυμπόμπη δημιούργησε τον δικό της καιρό. Συγκλονιστικό βίντεο από την πυρκαγιά στη λίμνη ευβοίας.

Αυτή την ώρα η φωτιά ελέγχεται στους οικισμούς, αλλά υπάρχουν πολλές εστίες ακόμα, που μάχη για το καντήλι στην εύβοια.

Είμαστε στο πευκί, θα το κάψει όλο το πευκί, θα τους κάψει όλους εκεί. (…) έχει φτάσει μέχρι εδώ η φωτιά, θα καούμε! Δεν μπορώ να μιλήσω έχω και τα παιδιά. Σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο η φωτιά επιστρέφει ξανά από τη θάλασσα στο χωριό στροφυλιά στη βόρεια εύβοια. Η μάχη ήταν άνιση, η φωτιά έκαιγε τα. Μαίνεται η φωτιά στην εύβοια παρά την προσπάθεια που γίνεται με τις. Εικόνες φωτιά φωτογραφίες πυρκαγιά φωτιά εύβοια tags : «η φωτιά θα φτάσει στη χαλκίδα και την ιστιαία, θα καούν και άνθρωποι» «ο κόσμος ο απλός πολεμούσε όλη τη νύχτα να σώσει τις περιουσίες του, μάταια. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στην αρχαία ολυμπία. Αναμένεται αύξηση της έντασης των ανέμων. Οι εικόνες της φρίκης από τη φωτιά. Ασύλληπτες είναι οι εικόνες καταστροφής που κατέγραψε ο φακός στην περιοχή της λίμνης στην εύβοια.

Posting Komentar

0 Komentar